Esiinny videolla

4.11.2022 09:00

Verkkototeutus

Haluaisitko tehdä koulutus- tai asiantuntijavideoita? Onko videolla esiintyminen tullut äkkiä osaksi työtäsi? Kehtaatko katsoa omaa esiintymistäsi videolla?

 

Kenelle

Koulutus sopii erityisesti ensimmäistä videoesiintymistään suunnittelevalle, mutta myös hieman kokeneemmalle videoesiintyjälle. Koulutuspäivästä hyötyvät asiantuntijat, joiden työnkuvaan sisältyy videoesiintymisiä esimerkiksi näillä tavoilla:

Teetkö koulutus- tai verkkokurssivideoita? Esitteletkö videon avulla palveluitasi? Teetkö somevideoita markkinointia varten? Esiinnytkö videolla haastateltavana, asiantuntijana tai juontajana? Haluaisitko tehdä yrityspitchauksen, joka onkin videomuotoinen? Tämä koulutuspäivä on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat varmuutta, rohkeutta tai uusia tapoja videolla esiintymiseen. Koulutus on käytännönläheinen ja opit voi heti ottaa käyttöön.

 

Koulutuksen jälkeen tiedät

  • miten voit esiintyä videolla vaikuttavasti
  • kuinka tiivistät oman viestisi olennaiseen
  • mitä tarvitaan, että voit loistaa ja olla videolla paras oma itsesi

 

Ohjelma

klo 9-10.15 Videoesiintymisen perusteet ja esiintymisen taidon kehittäminen

klo 10.15-10.30 Kahvitauko

klo 10.30-12 Kuvallisen ilmaisun keinot: mitä videolla näkyy, missä ollaan ja miksi. Miten laaditaan simppeli käsikirjoitus esiintymisen tueksi. 

klo 12-12.45 Lounastauko

klo 12.45-13.45 Oman viestin tiivistämisen taito

klo 13.45-14 Kahvitauko

klo 14-15 Videon tekemiseen riittävä tekniikka ja mihin kannattaa satsata niin, että esiintyjä näyttää ja kuulostaa hyvälle

Klo 15 Koulutus päättyy

Klo 15-15.30 Aikaa vapaamuotoiselle keskustelulle

 

Toteutus

1 pvä klo 9-15.30

  • Verkkokoulutus Zoomilla
  • Voit osallistua joko:
    • Livenä: Aktiivisesti verkkokoulutuspäivänä. Koulutus on vuorovaikutteinen ja päivän aikana on mahdollisuus kysymyksille ja keskusteluille. Valmistaudu pitämään kamera auki. 
    • Katsomalla tallenteen jälkikäteen. Tallenne on katsottavissa 1kk ajan. Tallenteen saavat kaikki ilmoittautuneet.

 

Kuka on kouluttaja Kikka Pohjaväre?

Pitkällä urallaan Kikka Pohjaväre on kouluttanut esiintymis-, media-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja vuodesta 2004 lähtien. Vuodesta 2020 hän on toiminut täysipainoisesti Esiintymisvalmennus ILOn esiintymisen ja vuorovaikutustaitojen kouluttajana.

"Koulutustaustani on Master of Arts Mass Communication Minnesotan yliopistosta sekä liikuntatieteen maisterin tutkinto Jyväskylän yliopistosta. Työurani aikana olen vuoroin työskennellyt toimittajana ja vuoroin journalismin ja viestinnän opettajana, kuten Jyväskylän yliopiston journalistiikan lehtorina. Toimittajana ja juontajana olen työskennellyt mm. Urheiluruudussa, TV-uutisissa, TV-sarjoissa ja radiossa. Lisäksi olen tehnyt useita TV-dokumenttiohjelmia."

 

 

Huom! Koulutuspäivä toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 15 henkilöä. Mikäli koulutuspäivä peruuntuu, osallistujille ilmoitetaan mahdollisimman pian ja maksu palautuu täysimääräisesti.

Valitse koulutus
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Syötä alennuskoodi
Ilmoittautuminen päättyy 20.10.2022 23:59
390,00 € (sis. ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

4.11.2022 09:00

Päättyy:  

4.11.2022 15:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkototeutus


Lisätiedot

Skolla

asiakaspalvelu@skolla.fi

Kouluttajan tiedot

kikka-pohjavare.jpg (349 KB)

Kikka Pohjaväre (M.A. & LitM)

Esiintymisvalmennus ILOn esiintymisen ja vuorovaikutustaitojen opettaja