Asiantuntijabrändin rakentaminen ja social selling

30.9.2022 09:00

Verkkokoulutus

Asiantuntijatyöhön kuuluu oman osaamisensa tunnistaminen ja siitä eteenpäin viestiminen asiakkaille. Sosiaalinen media on alati muuttuva ja täyttyy päivittäin tuhansista eri päivityksistä, joiden rinnalla asiantuntija voi kokea oman asiansa esilletuomisen haastavaksi. Asiantuntijabrändin rakentaminen on tärkeä osa kiinnostuksen herättämistä ja oman ammattitaidon osoittamista kohdeyleisölle.

 

Kenelle 

Koulutus sopii sinulle, joka koet kaipaavasi tukea oman henkilöbrändin määrittelyssä, tai sen tuomisessa näkyväksi sosiaalisen median avulla.

 

Ohjelma

Koulutuksessa käydään läpi konkreettisia keinoja, joilla voit mitata menestystäsi sosiaalisen median kanavissa. Tutustumme asiantuntijabrändäykseen ja käymme läpi mitä kanavia valita ja miksi, kuinka profiilit saa toimiviksi ja kiinnostaviksi, ja miten mitata viestinnän onnistumista.

 

Koulutuksen jälkeen tiedät

 • Mitä asiantuntijabrändääminen käytännössä tarkoittaa
 • Miten valita kanavat ja huolehtia profiilit kuntoon niissä
 • Miten näytät osaamisesi viestimällä
 • Miten teet rutiineilla tavoitteista tulosta
 • Miten mittaat onnistumistasi
 

 Toteutus

 • Verkkokoulutus Zoomilla
 • Voit osallistua joko
  • Livenä. Koulutus on vuorovaikutteinen ja webinaarin aikana on mahdollisuus kysymyksille ja keskusteluille. Kameran saa pitää päällä niin halutessaan. Myös pelkkä kuunteleminen ilman aktiivista osallistumista on mahdollista.
  • Katsomalla tallenteen jälkikäteen. Tallenne on katsottavissa 1kk ajan. Tallenteen saavat kaikki ilmoittautuneet.

 

Huom! Koulutus toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 15 henkilöä. Mikäli koulutuspäivä peruuntuu, osallistujille ilmoitetaan mahdollisimman pian ja maksu palautuu täysimääräisesti.

Valitse koulutus
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Syötä alennuskoodi
Ilmoittautuminen päättyy 22.9.2022
190,00 € (sis. ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

30.9.2022 09:00

Päättyy:  

30.9.2022 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus


Lisätiedot

Skolla

asiakaspalvelu@skolla.fi

Kouluttajan tiedot

hanna-takala_300px.png (104 KB)

Hanna Takala

Medianomi

Hanna Takala toimii Zentossa sosiaalisen median asiantuntijana. Hannalla on jo 10 vuoden vankka kokemus someviestinnästä ja sen valmennuksesta. Hannan erityisosaamista on asiantuntijaviestintä ja henkilöbrändäys. Hanna auttaa sinua asiantuntijanbrändin rakentamisessa: sisällössä, sopivien digitaalisten työkalujen valinnassa ja viestinnän kohdentamisessa.