Sivutoiminen asiantuntijayrittäjyys

31.10.2022 14:00

Verkkototeutus

Oletko kiinnostunut sivutoimisesta asiantuntijayrittäjyydestä palkkatyön ohessa? Tämä koulutus antaa sinulle ajantasaiset tiedot sivutoimisen yrittäjän velvoitteista, yrittäjyyden vaikutuksista sosiaaliturvaan ja verotukseen, keskustelunavauksesta työnantajalle ja erilaisista tavoista harjoittaa sivutoimista liiketoimintaa.

 

Kenelle

Erityisesti sinulle, joka työskentelet palkkatyössä asiantuntijana tai esihenkilönä ja olet kiinnostunut yrittäjyydestä sivutoimisesti. Sinulla ei tarvitse olla lainkaan aiempaa yrittäjyystietoa osallistuaksesi tähän koulutukseen. Eniten uutta tietoa saavat osallistujat, joilla ei ole vielä kosketusta yrittäjyyteen.

 

Koulutuksen jälkeen tiedät

 • mitä sivutoiminen yrittäjyys tarkoittaa
 • millä eri tavoin voit laskuttaa asiakkaita
 • miten työnantaja tulee huomioida
 • milloin sinulle syntyy  yrittäjästatus ja mihin asioihin se vaikuttaa
 • mitä velvoitteita sivutoimisella yrittäjällä on

 

Ohjelma klo 14-16

Koulutuksessa käydään läpi yrittäjästatuksen muodostuminen ja sen vaikutukset, erilaiset tavat laskuttaa, sivutoimisen yrittäjän velvoitteet, yrittäjyyden vaikutus sosiaaliturvaan ja verotukseen, sivutoimi-ilmoituksen, sivutoimiluvan ja kilpailukiellon perusteet ja muita tyypillisimpiä sivutoimista asiantuntijayrittäjyyttä suunnittelevien mieltä askarruttavia asioita.

 

Toteutus

 • Verkkokoulutus Zoomilla
 • Voit osallistua joko:
  • Livenä. Koulutuksen aikana on mahdollisuus kysymyksille. Kameran saa pitää päällä niin halutessaan. Myös pelkkä kuunteleminen ilman aktiivista osallistumista on mahdollista.
  • Katsomalla tallenteen jälkikäteen. Tallenne on katsottavissa 1kk ajan. Tallenteen saavat kaikki ilmoittautuneet.

 

Huom! Koulutuspäivä toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 15 henkilöä. Mikäli koulutuspäivä peruuntuu, osallistujille ilmoitetaan mahdollisimman pian ja maksu palautuu täysimääräisesti.

Valitse koulutus
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Syötä alennuskoodi
Ilmoittautuminen päättyy 23.10.2022 23:59
190,00 € (sis. ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

31.10.2022 14:00

Päättyy:  

31.10.2022 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkototeutus


Lisätiedot

Skolla

asiakaspalvelu@skolla.fi

Kouluttajan tiedot

sanna_olshin.jpg (8.47 MB)

Sanna Olshin

YTM, opettaja, yritysneuvoja, toimitusjohtaja

Olshin on toiminut yli 20 vuotta koulutusalalla ja kouluttanut yli 4000 yrittäjää. Olshin toimii koulutusalan yrittäjänä Starttivalmennuksessa, joka on erikoistunut asiantuntijayritysten perustamiseen.