Tehosta LinkedIn -toimintaasi

8.9.2022 09:00

Verkkokoulutus

Seuraatko LinkedIniä aktiivisesti, mutta koet omien julkaisujen tekemisen vaikeaksi tai jännittäväksi? Oletko epävarma siitä, millaista sisältöä haluaisit tuottaa tai kenelle oikeastaan haluat viestiä? Tule mukaan Tehosta LinkedIn-toimintaasi -koulutuspäivään ja olet askeleen lähempänä toimivaa LinkedIn-viestintää!

 

Kenelle

Koulutus sopii sinulle, joka käytät jo LinkedIniä, mutta kaipaisit lisää tuloksia ja apua tilisi näkyvyyden ja oman henkilöbrändisi boostaamiseen.

 

Koulutuksen jälkeen tiedät, miten

 • Tehostat ammattilaisprofiiliasi
 • Voimistat viestinnän vaikutusta
 • Kohdistat toimiasi LinkedInissä
 • Mittaat menestystäsi
 • Profiilin kanssa kannattaa toimia

 

Ohjelma

Koulutuksen aikana tutustumme siihen mitä asiantuntijabrändäys ylipäätään on. Käymme läpi asioita aina kanavien valitsemisesta viestinnän onnistumisen mittaamiseen. Opit muun muassa mitä asiantuntijabrändääminen on käytännössä, miten mittaat menestystäsi LinkedInissä, kuinka profiilin kanssa kannattaa toimia ja miten kohdistat toimiasi. Käymme läpi mitä kanavia valita ja miksi, ja miten profiilit saa toimiviksi ja kiinnostaviksi.

 

Toteutus

 • Verkkokoulutus Zoomilla
 • Voit osallistua joko
  • Livenä. Koulutus on vuorovaikutteinen ja webinaarin aikana on mahdollisuus kysymyksille ja keskusteluille. Kameran saa pitää päällä niin halutessaan. Myös pelkkä kuunteleminen ilman aktiivista osallistumista on mahdollista.
  • Katsomalla tallenteen jälkikäteen. Tallenne on katsottavissa 1kk ajan. Tallenteen saavat kaikki ilmoittautuneet.

 

Huom! Koulutus toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 15 henkilöä. Mikäli koulutuspäivä peruuntuu, osallistujille ilmoitetaan mahdollisimman pian ja maksu palautuu täysimääräisesti.

Valitse koulutus
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Syötä alennuskoodi
Ilmoittautuminen päättyy 31.8.2022
190,00 € (sis. ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

8.9.2022 09:00

Päättyy:  

8.9.2022 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus


Lisätiedot

Skolla

asiakaspalvelu@skolla.fi

Kouluttajan tiedot

hanna-takala_300px.png (104 KB)

Hanna Takala

Medianomi

Hanna Takala toimii Zentossa sosiaalisen median asiantuntijana. Hannalla on jo 10 vuoden vankka kokemus someviestinnästä ja sen valmennuksesta. Hannan erityisosaamista on asiantuntijaviestintä ja henkilöbrändäys. Hanna auttaa sinua asiantuntijanbrändin rakentamisessa: sisällössä, sopivien digitaalisten työkalujen valinnassa ja viestinnän kohdentamisessa.